SHARE

Minulog vikenda, treće i četvrto prosinca je u u Ljubljani održan međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici 31. New Year Cup Moste 2022 & treće Mini Cvetka 2022. gdje su se natjecale gimnastičarke iz srednje europskih država. Za Porečanke je ovo bio iznimno uspješan vikend pa su se  pod vodstvom trenerica Natalije Tvrtković i Ane Vukoje vratile kući sa pregršt medalja.

U kategoriji mini 2015. godište Paola Puškarić osvojila je prvo mjesto u vježbi bez rekvizita. Mlađa kadetkinja Gala Velenik u 2013. godištu osvojila drugo mjesto također u vježbi bez rekvizita, a Luana Milotić u 2012. godištu je osvojila treće mjesto u vježbi sa obručem.

Kadetkinja Umma Ramadani  je osvojila prvo mjesto u vježbi sa obručem te treće mjesto u vježbi sa loptom,  Rita Gulić je osvojila prvo mjesto u vježbi sa loptom te treće mjesto u vježbi sa obručem, dok je Olja Trbović osvojila drugo mjesto u vježbi sa obručem te četvrto mjesto u vježbi sa loptom.

Juniorka Lea Jugovac je osvojila treće mjesto u vježbi sa loptom. Ritmičarke nastavljaju sa treninzima, a svoj rad će prezentirati na tradicionalnoj Božićnoj priredbi koja će se održati 21. prosinca u Žatici.