Home Nogomet Druga NL PREKO TRNJA DO MIRA | Porečki Jadran pred novom važnom utakmicom

PREKO TRNJA DO MIRA | Porečki Jadran pred novom važnom utakmicom

Porečki Jadran četvrto kolo SuperSport Druge NL dočekuje na posljednjoj poziciji ljestvice, sa samo jednim osvojenim bodom, na otvaranju protiv Hrvatskog Dragovoljca.

Porečanima se sada vraća Mate Ivetić pa će trener Šuran imati nešto širu rotaciju, pogotovo u ofenzivnim dijelovima terena. No, Trnje su odličan protivnik. Na stranu to što imaju dvije pobjede i poraz, ali i kadar kojeg na raspolaganju ima trener Senad Harambašić govori kako se radi o odličnoj momčadi.

Igrači poput Igora Ribića, Antonija Marića i Denisa Ceraja su na trećeligaškim i drugoligaškim razinama već godinama, a mlađi poput Karla Prpića Bosanca, Frana Vujnovića ili Karlo Dobrilović dokazali su se u proteklih sezonu ili dvije.

Gotovo kompletan kadar je igrao kadetsku i juniorsku Prvu HNL i tu se vidi izrazita razlika, u odnosu na klubove koji to nemaju. No, Jadran itekako može iznenaditi, kvalitete ni njima ne nedostaje.

Utakmica se igra u subotu, 9. rujna 2023. godine, od 16:30 sati na igralištu NK Trnje.

Standings provided by Sofascore
Previous articlePRLJAVE IGRE | Pula i Medulin trebali su biti domaćini SP-a u krosu. Izgubili su domaćinstvo, a samo HAS zna zašto
Next articleSaša Kolić: “Rano je za neke prosudbe, ali vidim da se, što zbog trenera, što zbog igrača, svugdje igra sve bolji nogomet”