Home Nogomet Istra 1961 Prelec na kraju ipak nagrađen za frajerski potez

Prelec na kraju ipak nagrađen za frajerski potez

Ivan Prelec

Pisali smo već o tome kako je Ivan Prelec odbio klupu Dinama II u vrijeme dok se s Istrom 1961 grčevito borio za ostanak u Prvoj HNL. Lakše bi bilo tada otići u Zagreb, a Pulu ostaviti neka se snađe, ali Prelec je odbio ponudu Dinama tada.

Iako to nije izgledalo bajno, Prelec je u svom naumu uspio, Istra 1961 je ostala u Prvoj HNL, a on je danas dobio novo priznanje od Dinama, kluba koji ga očigledno strahovito cijeni.

„Ovim putem obavještavamo javnost kako su GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba.

Tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je nažalost spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo.

Sedloski i klub su procijenili kako je u ovoj situaciji, a obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, sporazumni rastanak najbolje rješenje. Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo“, stoji u Dinamovom priopćenju.