Home ISTRA Futsal Presudile nijanse u Ribnjaku, nakon preokreta bodovi i pobjeda Olmissumu

Presudile nijanse u Ribnjaku, nakon preokreta bodovi i pobjeda Olmissumu

SHARE

Igrači Futsal Pule Stanoinvest su večeras poraženi kod aktualnog prvaka Olmissuma koji je u smiraju susreta pokazao zbog čega ga označavaju najvećim favoritom i ovog prvenstva. Despotović igračima pulskog prvoligaša nema previše što zamjeriti jer su utakmicu napravili itekako zanimljivom i napetom, a presudile su nijanse.

Puljani su u vodstvo stigli u 13. minuti kad Manolo Bilić u punom trku s desne strane na drugoj vratnici pronalazi Daniela Moravca koji klizećim startom ubacuje loptu u mrežu. Međutim, Olmissum četiri minute kasnije dolazi do poravnanja.

Duje Kustura na poziciji pivota pronalazi Antonija Sekulića, a ovaj se okreće na udarac i pod gredu zabija za 1:1. A onda, u 19. minuti Žarko Luketin pokazuje koliko je nevjerojatan vratar. Omiški igrači pozicionirali su se na desnu stranu, ostavivši veliki dio terena nečuvanim, a Luketin na primljenu loptu na vrh šesterca neočekivano kreće u trk, dolazi do deseterca i odlično pogađa za 1:2.

Olmissum drugi put poravnava u 35. minuti. Prošla je jedna dubinska lopta do Duje Kusture, a on efektno poentira za 2:2. Da i domaćin ima super kvalitetnih pojedinaca, znali smo i prije utakmice, a u 36. minuti Sekulić dokazuje da se radi o jednom od najboljih pivota u državi. Osvojio je jednu loptu na devetercu i sam se oslobodio na udarac pa pogodio za 3:2.

Krenuli su nakon toga Puljani s golman-igračem i stvorili dvije sjajne prilike, od kojih je jedna završila na gredi, međutim, Kustura je u posljednjim ipak kaznio jednu njihovu prekratku loptu golom za 4:2.


OMIŠ – Dvorana Ribnjak – PRVA HMNL – 4. KOLO – GLEDATELJA: 200
SUCI: Boris Stanić i Mario Blažin (oba Zagreb)

OLMISSUM – FUTSAL PULA STANOINVEST 4:2 (1:2)

Strijelci: 0:1 Moravac Da. 13′, 1:1 Sekulić 17′, 1:2 Luketin 19′, 2:2 Kustura 35′, 3:2 Sekulić 36′, 4:2 Kustura 40′

Žuti karton: Pavić (Olmissum) Luketin (Futsal Pula)

OLMISSUM: Bilandžić, Hrstić, Pavić, Perišić, Marić, Dujmović, Kustura, Jurlina, Horvat, Juretić, Kolobarić, Sekulić, Baučić, Čizmić

Trener: Duje Maretić

FUTSAL PULA STANOINVEST: Luketin, Šulentić, Grbić, Mataja, Vukmir, Moravac De., Bilić, Stojković, Hasanbašić, Hrgota, Urošević, Moravac Da., Galešić

Trener: Frane Despotović