Home Nogomet Ostalo PREUZEO ODGOVORNOST | Javna isprika povjerenika za suđenje Marina Vidulina

PREUZEO ODGOVORNOST | Javna isprika povjerenika za suđenje Marina Vidulina

Marin Vidulin

Marin Vidulin, najbolji istarski sudac i aktualni povjerenik za suđenje danas je napravio svojevrsni presedan. Iako su djelatnici NSŽI-a najčešće „zatvoreni“ do kraja, kanfanarski arbitar danas je poslao sljedeće priopćenje:

„Poštovani,

Prije svega isprike NK Istri-Pula i NK Žminju te cjelokupnoj sportskoj javnosti zbog neugodnosti koju su doživjeli 12.05.2021 uslijed neodigravanja zaostale utakmice 1. ŽNL.

Naime zbog pogreške u komunikaciji između kancelarije NSŽI-a i mene kao povjerenika za suđenje, a zbog promjena mjesta odigravanja i promjene termina puno ostalih utakmica, došlo je do moje nenamjerne pogreške u upisivanju datuma odigravanja navedene utakmice te sam ja kao odgovorna osoba za određivanje sudaca obavijestio iste da se utakmica igra 13.05.2021, odnosno danas, a ne jučer.

Molim klubove NK Istra-Pula i NK Žminj da se u suradnji sa povjerenikom lige gosp. Fonovićem dogovore o terminu odigravanja nove utakmice, a ja sam kao odgovorna osoba spreman iz vlastitog džepa podmiriti troškove nove utakmice“, stoji u priopćenju kojeg potpisuje povjerenik za suđenje Marin Vidulin.

IstraSport postoji od 2013. godine, događale su se ogromne pogreške, kudikamo veće i štetnije od ove za istarski nogomet, ali javnu isprike uz preuzimanje (financijske) odgovornosti, još nismo doživjeli. No, možda i bolje, jer kad bi se neki ispričavali zbog svake pogreške koje naprave, objavljivali bi samo to.

Previous articleNAJAVA | IV NL NS RIJEKA – 22. KOLO | Pokušaj ponavljanja uspješnog prošlog vikenda
Next articleOPET NEVERE | Polet u Kanfanaru zaradio četiri isključenja, pobjedu domaćina zasjenio djelitelj pravde