Home Nogomet Prijateljske PRIJATELJSKE UTAKMICE: Buježi pobijedili riječke kadete, Pazinka uvjerljiva u Rovinju

PRIJATELJSKE UTAKMICE: Buježi pobijedili riječke kadete, Pazinka uvjerljiva u Rovinju

SHARE
Dalibor Višković, trener Buja (FOTO: SportCom)

Danas su u Bujama seniori tamošnjeg trećeligaša s 2:1 pobijedili kadete Rijeke. Trener Dalibor Višković na raspolaganju imao je čak 21 igrača te je svih koristio u današnjoj odličnoj trening-utakmici.

Strijelci za pobjedu bili Masimo Krizmanić i Mihajlo Bojić, a trener Višković poslao je na teren u početku Milanovića, Damijanića, Bolčevića, Valentu, Bartolića, Fakina, Manića, Miličevića, Mehmedagića, Bojića i Krizmanića, a s klupe su ušli Ražem, Dagostini, Škulić, Stević, Bučić, Baf, Šoškić El., Šoškić En. i Vidonis.

Dan ranije pripremni susret odigrali su Mladost iz Rovinjskog Sela i Potpićan, a domaćin je pobijedio 3:2 višerangiranog gosta, a Momjan 1947 i Vižinada okončali su remijem, 4:4. Pazinka je pobijedila u Rovinju 0:3, a zabili su Noel Pavat, Patrick Rabar i Ivan Batel.

Juniori Novigrada pobijedili su Petroviju 1:2, a Brtonigla Nova Vas je s 6:2 slavila kod umaškog županijskog trećeligaša. Dario Šendula zabio je prva dva, kasnije i treći svoj, peti Brtonigle, a osim njega poentirali su i Matej Vračić, Lino Andro Gabelić i Elvis Martinović dok je za Umažane pogodio Ajdin Tutmić, dvaput.

Mladost iz Fažane je golovima Butkovića i Halilovića pobijedila 2:0 Smoljance Slobodu, a Banjole su s 2:1 bile bolje od Muntića. Štinjan i Ližnjan remizirali su bez golova.