Home ISTRA Ostali sportovi PRIJATELJSKE UTAKMICE | Žminj rutinirano protiv Purisa, poker Vodnjana, petica Petrovije, trica...

PRIJATELJSKE UTAKMICE | Žminj rutinirano protiv Purisa, poker Vodnjana, petica Petrovije, trica Funtanjana

SHARE

Kao i jučer, i ove je nedjelje odigran poveći broj prijateljskih susreta. Uz „trokut“ turnir na Vinežu, bilo je još susreta. Žminjski prvoligaš je s 3:1 bio bolji od supetarskog županijskog drugoligaša, a pogotke su zabili Ivan Turčinović (2) i Marijan Doblanović.

U Vodnjanu je domaćin bio bolji od Valdebeka s 4:0, a čekamo još rezultate s nekoliko terena. Rabac je s 5:2 pobijedio Cement, a strijelci su za pobjednike bili Raymond Dobrić (2), Luka Jurkić, Viktor Perak i Mauro Golja.

Smoljanci Sloboda su na svom terenu ugostili Muntićane i ispratili ih na jug s pobjedom 4:2. Županijski prvoligaš opravdao je očekivanja istarske sportske javnosti. Petrovija je s 5:0 bila bolja od Vižinade – hattrick je postigao Enzo Šabanović, a uz jedan autogol, strijelac je bio i Dean Matijašić.

“Učenik je pobijedio učitelja”, možda se tako može reći jer je Vjekoslav Dorčić danas sa svojom Funtanom pobijedio Višnjan Nikole Stanića s uvjerljivih 3:0. Rezultat ne čudi, Funtana je ozbiljan županijski prvoligaš, a pogotke su zabili Emanuel Šegon, Maikol Prenc i 16-godišnji Filip Popović.

Prijateljsku utakmicu su u nedjelju odigrali i županijski prvoligaš Vrsar te drugoligaš Arne Peruški. Pobjeda Vrsarana od 3:1 je obilježila popodne, a strijelci su bili Vili Šafradin, Antonio Pršurić i Josip Buković.

Ukoliko znate za rezultate i detalje ostalih prijateljskih susreta, slobodno nam pošaljite.