Home Rukomet Ostalo Prije večerašnje utakmice s Crnom Gorom, čitatelji IstraSporta poručili – Polufinale je...

Prije večerašnje utakmice s Crnom Gorom, čitatelji IstraSporta poručili – Polufinale je želja, a Štrlek bi mogao biti najbolji strijelac

SHARE

Večeras u 20 sati u Poreču rukometna reprezentacija igra prvu pripremnu utakmicu protiv Crne Gore. Tim povodom jučer smo otvorili anketu, a Vaši odgovori su zanimljivi.

Prije svega, najviše čitatelja IstraSporta smatra da bi prvi vratar trebao biti čuvar mreže Kadettena Ivan Stevanović. Kao drugi izbor tu je nešto manje glasova sakupio Filip Ivić koji brani za Kielce dok je i čitateljima jasno da je Šego treći izbor te je dobio tek poneki glas.

Gotovo 30% ispitanika vjeruje da će prvi strijelac Hrvatske na SP-u biti Manuel Štrlek, a nakon njega, najviše vjerujete u realizatorske sposobnosti Zlatka Horvata pa je jasno što je najveći ‘forte’ naše reprezentacije – krila.

Što se tiče konačnog rezultata, odgovori su bili svakakvi. Ima onih koji vjeruju da je za pozitivnu ocjenu dovoljno proći skupinu, a neki su kao ‘minimum’ stavili čak finale. Međutim, najviše glasova dobio je odgovor ‘polufinale’, što je nekako i najrealnije.