Home Rukomet Mlađi uzrasti PRIOPĆENJE MLADOG RUDARA | Prva momčad danas prijateljski s Rovinjom, druga u...

PRIOPĆENJE MLADOG RUDARA | Prva momčad danas prijateljski s Rovinjom, druga u nedjelju s Ogulinom prvenstvenu

Fran Mileta (FOTO: Katarina Franković)

Mlađi kadeti Rukometnog kluba Mladi Rudar ovog vikenda, u subotu 3. veljače, igraju 6. krug Županijske rukometne lige u Buzetu. U sklopu 6. kruga odigrati će se četiri utakmice od kojih će kovari odigrati dvije. Prava utakmica je na rasporedu u 10:50 sati kada će kovari igrsti protiv RK Rovinja, a druga utakmica je u 11:45 protiv MRK Arene Jadrograd.

Druga ekipa RK Mladog Rudara ove nedjelje, 4. ožujka, nastavlja sezonu u 3. HRL Zapad kada im u sklopu 14. kola u goste dolazi momčad RK Ogulina. U prvom djelu sezone Kovari su u Ogulinu izgubili 31:27 s time da su do samog kraja utakmice bili u egalu te čak imali priliku za povesti. Utakmica je na rasporedu u 17:00 sati u SC Franko Mileta.

Seniori Mladog Rudara danas, petak 2. veljača, s početkom u 18:50 sati u maloj dvorani SC Franko Mileta igraju posljednju pripremnu utakmicu za nastavak sezone u 1. HRL Jug. Protivnik je ovoga puta RK Rovinj, dobri stari znanci s kojima su se kovari susreli u polufinalu kupa Istre krajem prosinca prošle godine. Kovari već sljedeći tjedan započinju sezonu s utakmicom 1/8 finala kupa Hrvatske gostovanjem u Osijeku, te za vikend ih očekuje nastavak sezone u 1. HRL Jug kada putuju u goste Dubrovniku.