Treća HNL Zapad

PRIOPĆENJE NK ROVINJ: “Igranje nogometa na tim razinama bi trebala biti isključivo igra, a ne poligon za razno razna iživljavanja!”

Nogometni klub Rovinj je sinoć, 12. travnja 2023. godine, održao Izvršni odbor, nakon kojeg nam je poslao priopćenje kluba u vezi događaja u proteklih sedam dana. Prenosimo integralno:

„Nakon odigrane utakmice našeg kluba u Otočcu, i nakon svih napisa u medijima i shodno događajima na samoj utakmici izlazimo sa slijedećim činjenicama.

Od samog starta utakmice vidjelo se da će utakmica biti gruba i gdje je sudac odmah od starta dao do znanja da svojim odlukama neće zaštititi naše igrače.

Na citat sa riječkog portala od strane trenera Nk Otočca: “da Rovinj igra jedan od najljepših nogometa u ligi i zbog toga smo odlučili uči čvršće nego inače”, napominjemo da je rezultat toga lom noge našem igraču, a na objavljenu snimku i sam komentar na utakmicu koja se u prvom djelu prvenstva odigrala u Rovinju odgovaramo da je za oštar start naš igrač zaradio isključenje, a grubi dueli s njihove strane tijekom cijele utakmice u Otočcu nisu sankcionirani.

Razlog naše reakcije nakon utakmice usmjeren je isključivo prema sucu koji nažalost svojim odlukama nije štitio zdravlje igrača.

Igranje nogometa na tim razinama bi trebala biti isključivo igra, a ne poligon za razno razna iživljavanja. Nk Rovinj i dalje bez obzira na sve nedaće ide prema zacrtanom cilju.

Ulaz u viši rang natjecanja gdje prema kvaliteti momčadi, tradiciji kluba i sportskoj infrastrukturi pripada. Velika podrška treneru Ninu Kosu i cijeloj našoj mladoj ekipi.

Našim trenutno teže ozlijeđenim igračima: N. Šerifoviću, D. Vidanu, A. De Armasu i A. Maružinu želimo što brži oporavak i povratak na nogometni teren.

Sportski pozdrav

Nk Rovinj

CC Rovigno”

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031