Home Nogomet Ostalo PRIPREMNE UTAKMICE | Buje bolje od Velog Vrha, Pazinka od Mladosti /RS/

PRIPREMNE UTAKMICE | Buje bolje od Velog Vrha, Pazinka od Mladosti /RS/

SHARE

I ovog će se vikenda odigrati veliki broj pripremnih utakmica, iako je pitanje jesu li to pripremne ili samo prijateljske. Naime, nije potvrđeno kada će natjecanje početi, a i hoće li.

Bilo kako bilo, trećeligaš iz Buja je danas pobijedio 0:2 na Velom Vrhu, a pazinski je sinoć s 1:3 bio bolji od odlične Mladosti iz Rovinjskog Sela. Danas je odigrana i utakmica Ližnjana i Arne Peruški, a županijski prvoligaš pobijedio je 3:2.

Štinjan je pobijedio Muntić 1:0, a Jedinstvo Omladinac je bilo bolje od Rapca s 2:1. Strijelci su bili Haris Alić i Josip Maksenčuk za domaće, a Viktor Perak za goste s Mestalle. Vineška Iskra je s 3:2 slavila protiv pomalo oslabljenog Žminja.

Drugu pobjedu na ovim pripremama upisao je i rovinjski trećeligaš. U pobjedi 6:3 nad fažanskom Mladosti za “Kanarince” poentirali su Bernard Agaj (2), Blendi Agaj (2), Leonard Šverko i Manuel Dimoski dok je za goste dvaput zabio Edi Butković, a jednom Almir Halilović.

Vrsar je danas pobijedio Kaštelir Labinci s čak 6:1 uz pogotke Antonia Pršurića (2), Saše Četkovića (2), Paola Korace i Vilija Šafradina.

Slobodno nam javite prijateljske utakmice kojima znate ishod i/li detalje.