Home Nogomet Prijateljske Probuđeni Potpićanci savladali odlične Raše 1938

Probuđeni Potpićanci savladali odlične Raše 1938

Zanimljivu, dinamičnu, ali i na trenutke nervoznu prijateljsku utakmicu odigrali su večeras Potpićan Učka ’72 i Raša 1938. Smiju nam se kako nakon većine prijateljskih utakmica napišemo kako oba trenera mogu biti zadovoljna, ali danas je zaista tako.

Kao prvo, potpićanski strateg Fable jasno vidi kako njegova momčad, ali i pojedinci, rastu, a i pobijedio je utakmicu, dok je Raša 1938 trenera Načinovića punih 70 minuta izgledala kao županijski prvoligaš.

U prvom poluvremenu je vratar Tomas Begić dvaput morao spašavati svoju momčad jer je u zicere stigao Elvedin Mulavdić, a isti je igrač i zabio za poravnanje na 1:1. Kod Potpićanaca, Marko Gržanić je idealno poslužio Andreu Licula za 1:0 u 19. minuti, a Slađan Simić kolegu ofenzivca Patrika Pincina u 39. za 2:1.

Potpićanci djeluju kao sve ozbiljnija momčad te su se doimali mirno i početkom drugog poluvremena kada ih je Raša 1938 stisnula u njihovu polovicu. Pred kraj utakmice, još jednu svoju sjajnu utakmicu zaokružio je Noah Funčić.

Mladi napadač Potpićanaca napreduje vidljivo golim okom. U 79. minuti je sve sam napravio, oslobodio se dva igrača na lijevoj strani, a onda ubacio na drugu vratnicu gdje je gol postigao najbolji potpićanski napadač u proteklom desetljeću, Almir Fejzić, koji se samo naklonio za konačnih 3:1.


POTPIĆAN – PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA – SUDAC: Robert Ilić (Potpićan)

POTPIĆAN UČKA 72′ – RAŠA 1938 3:1 (2:1)

Strijelci: 1:0 Licul 19′, 1:1 Sejdijaj 31′, 2:1 Pincin 39′, 3:1 Fejzić Al. 79′

POTPIĆAN UČKA 72′: Begić, Paliska A., Licul, Burul, Fornažar S., Gržanić, Lazarić, Pincin, Braušić, Simić, Funčić

Još su igrali: Aničić, Fejzić Al., Ružić, Juran V.

Trener: Robert Fable

RAŠA 1938: Pozderović A., Mulalić, Bećirević, Hrelja, Pozderović H., Džekić, Alatić, Lakić, Miljković, Sejdijaj, Mulavdić

Još su igrali: Pozderović S., Peruško, Mustafa D., Mustafa E., Černjul

Trener: Dragan Načinović