Home Košarka Mlađi uzrasti Prošao je i drugi dan Ćosićevog kampa – stigao i Nikola Plećaš

Prošao je i drugi dan Ćosićevog kampa – stigao i Nikola Plećaš

Drugi dan kampa Udruge Krešimir Ćosić u Pazinu gosti kampa bili su mladi riječki trener Hrvoje Radanović koji je odnedavno prvi trener Vienne iz Beča i neposredno je radio određene vježbe na terenu.

Nakon njega, gost kampa bio je legendarni Krešin zlatni suigrač sa svjetskog prvenstva u Ljubljani 1970. godine Nikola Plećaš, popularni Sveti Nikola, ljubimac zagrebačke (i ne samo zagrebačke) publike koji je strpljivo odgovarao na sva razna zanimljiva pitanja mladim košarkašima.

Nakon ručka za koji je zaslužan Valfresco i Valamar te vrijedne kuharice Osnovne škole Vladimir Nazor Pazin održana je radionica u polivalentnoj dvorani Gradsko-školske dvorane kojom upravlja PazinSport.

Nakon što je prvog dana održana radionica o tome kako je važno biti ustrajan i ne odustati razmatrani su različiti odgovori na navedenu temu, održana je i druga radionica sa temom kako trebamo prihvatiti određene stvari koji nam se možda na prvu ne sviđaju, ali nakon što ih odradimo zadovoljni smo jer nam se u budućnosti pozitivno vrate i šire našu svestranost u aktivnostima koje nas očekuju. Kao i prvog dana u završnom dijelu kampa pazinski košarkašići imali su na programu ono što najviše vole – igranje košarke.

Previous articleOSOBA LIPNJA 2023 | Zaim, Sandro i Dragan bore se za titulu osobe tekućeg mjeseca!
Next articleKrenule prijave za novi “Me Gusta kup”, jedan od najjačih ljetnih turnira na poluotoku!