Home Boćanje Druga HBL Sjever PRVA HBL SJEVER – 13. kolo: Pobjede i Funtane i Labina, nade...

PRVA HBL SJEVER – 13. kolo: Pobjede i Funtane i Labina, nade ostaju

Ovog su vikenda svoje treće kolo odigrali boćari Labina u Prvoj HBL Sjever. Ostvarili su pobjedu koja im daje za pravo da se nastave za nadati, ali i koja im je definitivno omogućila mir do kraja jer je sada jasno kako posljednji ne mogu biti.

Posljednjeplasirana Sloga Čavle ima šest bodova, a Labin 12, dok su ispred njih Sv. Rok Klana s jednim više pa Gornji Kraj sa 16 te Lovran s 18 i Podhum s 19. Sjajan je u pobjedi nad Slogom bio Albert Ivančić koji je upisao čak četiri pobjede, a pobjeda Labinjana nije dolazila u pitanje u nijednom trenutku.

Drugi istarski klub, Funtana, bori se za sam vrh ljestvice, odnosno i za naslov prvaka. Sada, nakon subotnje pobjede nad Kukuljanovom, imaju 28 bodova i definitivno su druga momčad lige, a vodeći Sv. Jakov bježi im samo dva boda, iako ima i utakmicu manje.

Maestralan je u novoj pobjedi bio Ivan Liović, koji je upisao tri pobjede i remi, a veliki doprinos pobjedi dao je i Elvis Barbaro s dva slavlja i remijem. U sljedećem kolu Funtana dočekuje Podhum, a Labin lidera iz Jadranova, Sv. Jakov.

Previous articleSjajan rezultat stolnotenisača Brovinja Lea Bernaza na međunarodnom turniru u Krapini
Next articleViktorija Stojić i Lucas Janjić osvajači medalja na prvenstvu Hrvatske