Home Boćanje Druga HBL Sjever PRVA HBL SJEVER: Funtana i dalje prati lidera koji je slavio u...

PRVA HBL SJEVER: Funtana i dalje prati lidera koji je slavio u Labinu

Robi Ilić, BK Labin

Boćari Labina i Funtane bili su polovični u 14. kolu Prve HBL Sjever. Funtanjani su slavljem protiv Podhuma ostali na drugom mjestu, iza vodećeg Sv. Jakova iz Jadranova koji je pobjedu upisao na gostovanju u Labinu.

Sada Funtana ima 31 bod, dva manje od Sv. Jakova, ali i utakmicu više, a Labinjani su pretposljednji, s 12 bodova, a osmi Gornji Kraj „pobjegao“ im je čak četiri boda, pa se već sada može reći kako će boćari Labina najvjerojatnije u kvalifikacije za ostanak u ligi.

Fantastičan je u pobjedi Funtane bio Elvis Barbaro koji je pobijedio u sva tri okršaja u kojima je sudjelovao, a veliki doprinos pobjedi dao je i Mario Sardelin koji je slavio dvaput – jednom u trojci, jednom u paru. Na kraju konačnih 14:10 za Funtanu, gosti iz Podhuma nisu imali realnih izgleda.

Za Labinjane je krenulo sjajno – poveli su protiv lidera 6:2, ali nakon toga su tehničke discipline pripale gostima. Tu je i odlučena utakmica koja je završila s 8:16 za goste. Po dvije pobjede za Labin ostvarili su Robi Ilić i Dean Cvečić.

Previous articleSlavlje Gospića ’91 nad “Kanarincima” za proboj na treće mjesto
Next articleLokomotiva pobjedom protiv Umaga osigurala naslov prvaka države, teška ozljeda Raspudić