Home Nogomet Istra 1961 PRVA HNL | Pioniri poraženi u Vinkovcima, Travaglia junak kadeta

PRVA HNL | Pioniri poraženi u Vinkovcima, Travaglia junak kadeta

SHARE

Pioniri i kadeti Istre 1961 su jučer odigrali prvenstvene susrete 13. kola Prve HNL protiv vinkovačke Cibalie. Nažalost, pioniri su minimalno poraženi dok su kadeti slavili na gostujućem terenu.

Pioniri su poraženi golom s „bijele točke“ u 58. minuti, a netom prije toga isključen je Krasniqi zbog dva žuta kartona. Trener Sergej Banović poslao je na teren sljedeće nogometaše: Juršić (70. Božac), Vranješ (51. Gavrić), Tomić (51. Perković), Terlević (63. Ahmeti), Dabić, Hrvatin, Krasniqi, Moslavac, Radovčić (63. Rotar), Celija, Delimehić (70. Udovičić).

Kod kadeta je bilo napeto, ali je preokret i pobjedu Puljanima donio Crikveničanin Lorenzo Travaglia. Naime, Cibalia je vodila 1:0 i 2:1, a na 1:1 poravnao je Žminjac David Šćira u 27. minuti. No, u 65. i 69. dvaput pogađa Travaglia za konačnih 2:3 i slavlje kadeta Istre 1961.

Trener Dalibor Božac koristio je sljedeće igrače: Jurak, Lovrić (69. Novak), Mujkić, Ibrišagić, Rojnić, Radović, Glavan (86. Glavaš), Šusterajter, Travaglia, Šćira i Gobbo.