Home Rukomet Prva HRL Jug PRVA HRL JUG – 6. kolo | Toni Massarotto: “Uz pomoć naših...

PRVA HRL JUG – 6. kolo | Toni Massarotto: “Uz pomoć naših navijača, siguran sam da bodovi ostaju u Rovinju!”

Toni Massarotto

Pred nama je šesto kolo Prve HRL Jug u kojoj nas čeka nekoliko zanimljivih okršaja istarskih rukometanih klubova. Susret Zameta i Umaga odgođen je za 8. studenog u 18 sati – naravno, susret se igra u riječkom Centru Zamet.

Nedjelja je dan kad se igra najviše utakmica. Tog 5. studenog na parket će od 17 sati posljednjeplasirana Kozala i Buzet, a u 19:30 pulska Arena i Split. Istarski klubovi su u tim susretima blago i favorizirani, posebice Buzećani.

No, aktivnosti će biti i u subotu 4. studenog 2023. godine. Rovinj u svojoj Valbruni ugošćuje odličnu dubrovačku momčad Ardiaei. Za kratki komentar zamolili smo Tonija Massarotta, koji kaže:

„Jako smo zadovoljni početkom ove sezone, ali još je dug put pred nama, atmosfera je super i odlično treniramo. Sa ekipom Ardiaeia smo se već susreli prošle godine pa nisu nepoznanica, ipak i kod njih ima novih igrača pa su se i oni sigurno promijenili. Očekujem jaku i uzbudljivu utakmicu, ali našom igrom i uz pomoć naših navijača siguran sam da će dva boda ostat u Rovinju!“

Za klupsku stranicu svoj kratki osvrt dao je i Alessio Benussi: „U subotu dočekujemo ekipu Ardiaei iz Dubrovnika. Očekujem zahtjevnu utakmicu u kojoj čvrstom obranom i brzom tranzicijom u napadu možemo doći do nova dva boda i da nastavimo pobjednički niz. Pozivamo navijače u što većem broju da nam budu dodatan vjetar u leđa.“

PRVA HRL JUG – NAKON 5. KOLA