SHARE

Veliki derbi, derbi koji bi u konačnici ponajviše mogao pomoći Ližnjanu da i u posljednja dva kola vjeruje u naslov prvaka, igra se ove nedjelje u Funtani. O njemu ćemo Vam sa posebnim gostima dati posebnu najavu. Isto tako, posebno ćemo dati prigodu Potpićancima i momcima iz Tara da se očituju o njihovom derbiju. Derbiju za ostanak!

Baš spomenuti Ližnjanci, koji su najuspješnija momčad proljeća odlaze put Nedešćine, koja je pak, s druge strane, najlošija momčad proljeća. No, što to realno znači? Vjerojatno ništa. Budu li mislili da će lako riješiti taj susret, Ližnjancima će prijetiti opasnost. U slučaju da ga dožive kao finale Lige prvaka, riješiti će ga u svoju korist.

Vikend će nam u subotu otvoriti na Suhači Smoljanci Sloboda kojima u goste stiže konačno ipak malo probuđena Istra Pula. No, koliko probuđena isto je veliko pitanje. Bili su jedno vrijeme Puljani najugodnije iznenađenje, no nakon toga uvukla se nekakva apatija u momčad, a u skladu sa tim stanjem takvi su im i posljednji rezultati. Na Suhači će svakako biti u podređenoj poziciji.

Rabac je također u teškom stanju. Gotovo komatoznom. No, hajde, ostanak su osigurali pa im nećemo uzeti to na zub. U nedjeljnom sudaru protiv susjeda s Vineža pokušati će donekle isprati gorak okus “osmice” koju su oslabljeni primili u Ližnjanu. Nadamo se da će ipak koliko toliko kompletniji dočekati neugodnog susjeda.

Muntić je blizu ostvarenja nemoguće misije. Ove nedjelje u Vodnjan im u goste stiže Mladost iz Rovinjskog Sela koja, čini se, već duže vrijeme samo čeka kraj sezone. No, i takvi mogli bi biti veoma neugodni, jer znamo već, neopterećene momčadi znaju iznenaditi one kojima je nasušno potrebna pobjeda. A Muntiću je potrebna. Napravili su strahovito veliki posao ovoga proljeća pa sumnjamo da će protiv Mladosti pokleknuti.