Home Košarka A1 Liga košarkaša Pula 1981 dovela tri nova igrača

Pula 1981 dovela tri nova igrača

SHARE

Pula 1981 u novu sezonu kreće itekako ojačana. Ovih su dana predstavili tri nova igrača u svojim redovima koji bi momčadi Sandra Nicevića trebali pomoći u narednom periodu za ostvarivanje visokih ambicija.

Novi igrač Pule 1981 perspektivni je 18-godišnji Filip Gustovarac, playmaker rođen 11. prosinca 2001. godine. Nakon produženja suradnje s Martinom Klepom trener Sandro Nicević imat će na raspolaganju mlad i kvalitetan tandem organizatora igre.

Ovaj 183 centimetara visoki bek dolazi iz prijateljskih redova Košarkaškog kluba Stoja u kojem je osim posljednje juniorske sezone odigrao i čitav omladinski staž, dok je pretprošle sezone branio boje Kastva u A2 ligi Zapad te riječkog Kvarnera 2010 u juniorskoj konkurenciji.

Nakon četiri godine uspješnog studija u Sjedinjenim Američkim Državama u redove Pule 1981 vratio se i Niko Travica, bivši junior Bijeloplavih, danas 22-godišnjak koji je prošlu sezonu odigrao za Cardinal Stritch Universityju iz Milwaukeeja. Studij međunarodnog biznisa i sportskog menadžmenta okončan je zasluženom diplomom pa će se 201 centimetara visoki Puležan ove sezone posvetiti prvoligaškoj košarci u matičnom klubu.

Popunjavanje igračkog rostera seniora Pule 1981 nastavilo se dovođenjem Pere Jurana, 190 centimetara visokog beka koji je prošlu sezonu proveo u Španjolskoj gdje je nastupao za Cartagena Estudiantes i Caja Rural de Zamora, dok je prije toga u karijeri osim u Hrvatskoj igrao i u Njemačkoj, Irskoj te Sjedinjenim Američkim Državama.

Ova bi tri igrača trebala itekako pojačati konkurenciju u redovima Pule 1981.