Home Rukomet Ostalo Pulska Arena pobijedila pomlađeni sastav labinskog prvoligaša

Pulska Arena pobijedila pomlađeni sastav labinskog prvoligaša

SHARE

U petak 28. kolovoza seniorska momčad RK Rudan Labina odigrala je svoju prvu utakmicu u sklopu pripremnog ciklusa za 1. HRL Jug 2020/21 i to protiv RK Arene Pula, člana Druge HŽRL Zapad.

Labinjani, točnije trener Kovara Dalibor Zupičić, zbog lakših ozljeda na raspolaganju nije imao Juričića, Derossia i Jurmana koji će se treningu priključiti danas tako da je momčad u toj utakmici bila dosta pomlađena.

Iako je rezultat u takvim utakmicama najmanje bitan, Kovari su cijelo prvo poluvrijeme i 20 minuta drugog poluvremena držali prednost na svojoj strani. Zatim priliku dobivaju mladi igrači kojima su to bile prve minute u seniorskom dresu te je razumljivo da je u tom trenutku RK Arena Pula smanjila i na kraju preuzela prednost u svoje ruke.

Bez obzira na poraz 32:30 trenerski trojac Zupičić-Griparić-Batinić može biti zadovoljan prikazanom igrom mladih igrača koji su pokazali iznimnu motivaciju i borbenost te će pojedinci sigurno opravdati i dobiti minutažu koja im pripada.

Slijedeća na redu je utakmica protiv MRK Kozale koja će se igrati već ovog četvrtka u SC Franko Mileta u Labinu. Vjerujemo da ćemo ovoga puta gledati potpuno drugačiju utakmicu s obzirom da će trener Zupičić na raspolaganju imati kompletnu momčad.