Home ISTRA Futsal PULSKA GRADSKA LIGA: Šijanci preokrenuli protiv Verudeža, Medior Grin preuzeo vrh

PULSKA GRADSKA LIGA: Šijanci preokrenuli protiv Verudeža, Medior Grin preuzeo vrh

SHARE

Minule nedjelje odigrano je četvrto kolo pulske Gradske futsal lige „Sport 3000“. Na vrhu ljestvice sada s deset osvojenih bodova “stoje” Medior Grin, Premantura i Duran, a slijedi ih Elkron/AS Doblanović s devet.

Buffalo Vodnjan i Punta remizirali su 1:1, a strijelci su bili Robert Prhat (Buffalo) i Veljko Vuković (Punta). Medior Grin je golovima Ivana Šistova i Ervina Radulovića savladao Elkron/AS Doblanović koji je dosad bio neporažen, a malo golova je bilo i u srazu Netko iz Mase i MNE Verude. Potonji su poveli preko Marina Katovića, a za NIM je poravnao Ivan Livović.

El Stil i Premantura odigrali su zanimljivu utakmicu. Sanel Imširević doveo je Premanturce u vodstvo nakon čega je poravnao Đoni Vukmir. Do kraja susreta Robert Vijatović Premanturi donosi trobod dvama golovima.

Duran je pogotkom za 3:2 Anela Škiljana stigao do pobjede protiv Stelle Šijana. Prije toga, za Šijance zabili su Milan Joka i Aldo Vodopia, a za Duran strijelci su bili Alen Kalčić i Sanel Ilić. Najviše golova bilo je na susretu Verude 2008 i Šijane.

Bojan Barišić dvaput je Verudeže dovodio u vodstvo, a Šijanci su se dvaput vraćali golovima Gorana Uroševića i Edina Reke. Nakon tih 2:2, Šijana odlazi do slavlja na račun pogodaka Ariana Agaja, Deana Manojlovskog i još jednim Uroševića.