Home Nogomet Prva ŽNL Istra Pulska Istra u postupku ojačavanja igračkog kadra

Pulska Istra u postupku ojačavanja igračkog kadra

SHARE

U posljednjem siječanjskom tjednu na terene Alda Drosine izići će i nogometaši pulske Istre. Momčad Ivana Crljenice koja je označena kao jedno od najugodnijih iznenađenja protekle natjecateljske polusezone, nastaviti će još jednu mukotrpnu sezonu u kojoj je prečesto označavana kao nužno zlo, u ionako ne pretjerano kvalitetnom odnosu gradskih struktura prema samom klubu.

No, njeni igrači, njen kadar, u bilo kojoj uzrasnoj kategoriji, jednostavno pokazuju i nadalje onaj nužni zanos, onaj nužni elan, koji je neophodan da bi prkosili svemu onome sa čime se gotovo svakodnevno susreću u svojoj borbi za opstanak pulskog ponosa.

Uglavnom, i ovoga će prijelaznoga roka pokušati još dodatno ojačati momčad, a kako stvari trenutno stoje, odlazaka iz kadra ne bi trebalo biti, dok je prva prinova koja je sletjela ili će sletjeti među pulsku svlačionicu Sanel Ilić.

Ovaj 23-godišnji igrač plemenitog kova svakako će biti veliko pojačanje za momčad Ivana Crljenice u periodu koji je pred nama, a koji pred pulsku momčad postavlja svakodnevne nove izazove, ne samo na zelenom travnjaku…