Home ISTRA Futsal Pulski malonogometaš potpisao za bosanskohercegovačkog prvoligaša!

Pulski malonogometaš potpisao za bosanskohercegovačkog prvoligaša!

SHARE
David Mataja

Sjajni pulski malonogometaš pronašao je novi klub, samo par dana nakon što je raskinuo suradnju sa zagrebačkom Uspinjačom. Salines Tuzla City ili nadimkom Jarčevi su angažirali još jednog igrača, a radi se o mladom i perspektivnom pivotu Davidu Mataji.

David je do sada u karijeri nastupao za Potpićan 98, Bronc Škofje (Slovenija) i Uspinjaču Gimku. U ovom potonjem je proveo dvije sezone i osvojio dva Kupa Hrvatske.David ima 23 godine i 11 nastupa za reprezentaciju Hrvatske.

Očito je da se radi o velikom potencijalu i talentu, željnom izazova u karijeri. Pod dirigentskom palicom trenera Rajića pulski će malonogometaš pokušati nastaviti zasad blistavu karijeru.

„Ono što znamo o ovom Istrijanu je, da je izuzetan karakter željan izazova. Također i nama imponira činjenica, da Jarčevi postaju magnet, ne samo za već ostvarene igrače, nego i za one koji će to tek postati. Tu zahvalnost dugujemo našem stručnom stožeru i Upravi, koji pažljivo grade ovakav imidž, kakav je prepoznat u čitavoj regiji“, piše na stranicama Salinesa.