Home Rukomet Ostalo PULSKI RUKOMETNI DERBI | Saša Petrović: U nijednu utakmicu ne ulazimo zamarajući...

PULSKI RUKOMETNI DERBI | Saša Petrović: U nijednu utakmicu ne ulazimo zamarajući se ulogama

SHARE

Pobjeda pulske Arene u susretu protiv Zameta u sklopu Druge HŽRL Zapad idealna je najava za pulski derbi Druge HMRL Zapad što se ove nedjelje igra u Domu sportova Mate Parlov. Naime, tamo će se „sudariti“ Veruda, trenutno sedma momčad liga i lider Arena.

Osim provjerenih imena poput Tomaševa, Lovrinovića, Ćopića, Bučaja i ostalih koji su okusili i igranje Premijer HMRL, u prvi plan je protiv Zameta „iskočio“ i mladi Saša Petrović, 17-godišnji srednji vanjski koji je pokazao zavidan talent:

“Najbolja utakmica u mojoj dosadašnjoj maloj karijeri. Mi igrači smo ušli bez pressinga, bili smo opušteni do dozvoljene razine i dali smo sve od sebe što nam je donijelo i tu zlata vrijednu pobjedu.”

Sada Arenašima slijedi gradski derbi protiv Verude u kojem su sad oni favoriti: “U nijednu utakmicu ne ulazimo zamarajući se ulogama. Idemo dati svoj maksimum i nadam se pobijediti.

Petrović je za kraj na naš upit rekao od kojeg igrača prijeti najveća opasnost: “Pa sigurno bi to bio Petar Grbac da nije ozlijeđen, a ovako treba možda istaknuti Igora Dobrilu. Međutim, respekt svima”, završio je Petrović.

Utakmicu sude Karlovčani Lovro Kasunić i Sašo Nikolovski iz Karlovca, a u Domu sportova Mate Parlov se u nedjelju od 19 sati očekuje veliki broj rukometnih zaljubljenika.