Home Nogomet Prva ŽNL Istra Rabac pružio dostojan otpor jesenskom prvaku

Rabac pružio dostojan otpor jesenskom prvaku

SHARE

Trupe Vedrana Kovačevića danas su pružile jednu od boljih predstava na Prematinki, možda najbolju predstavu od svih gostiju koji su ove jeseni stigli u Banjole.

Počelo je dobro za jesenske prvake. Imširević u 14. minuti prima loptu na vrhu šesnaesterca, oslobađa se dva igrača i snažnim udarcem pogađa pod gredu nemoćnog Radočaja. No, momčad Rapca ne vadi bijelu zastavu. Došli su u Banjole nadigravati se i to su i činili.

Samo četiri minute nakon vodstva Banjola, Dobrić prima jedan pas u šesnaestercu i pogađa ispod Rešidovića za izjednačenje, a u 37. minuti potpuni preokret, doduše uz pomoć glavnog suca koji nije dosudio evidentan prekršaj nad domaćim napadačem pa Rabac kroz kontru i brzog Lazarića dolazi do vodstva.

No, kratko je trajalo. Čim su domaćini krenuli sa centra, Simeunović proigrava Božičevića koji sa 15 metara pogađa pod samu gredu, a sa tim se rezultatom i otišlo na odmor.

U nastavku bilježćimo dominaciju domaćina, pokušaje gostiju kroz kontranapade, no do gola stižu ipak momci iz Banjola. Salihović je pola sata prije kraja sureta proigrao Božičevića koji pogađa sam kut za konačnih 3:2.


BANJOLE – Igralište Prematinka – 1. ŽNL – 13. kolo – SUDAC: Amel Dizdarević (Radmani), POMOĆNICI: Ivan Jakičić (Poreč) i Marijan Krčalić (Radmani)

BANJOLE – RABAC 3:2 (2:2)

Strijelci: 1:0 Imširević 14′, 1:1 Dobrić 18′, 1:2 Lazarić 25′, 2:2 Božičević 27′, 3:2 Božičević 61′

BANJOLE: Rešidović, Hrelja (90. Medvid), Bagarić, Luchesi, Salihović, Imširević, Simeunović, Bobić, Modrušan (46. Matejčić), Božičević (88. Balen), Čude (85. Toprek)

Trener: Dragan Tomić

RABAC: Radočaj, Santaleza (62. Belo), Uhač, Božičević, Biočić, Ibraimoski, Lazarić (75. Vlačić), Belušić, Vidas, Perak, Dobrić (85. Ipavec)

Trener: Vedran Kovačević