Home Nogomet Mlađi uzrasti Radolović pokazao kako izgleda kad delegat drži do sebe – utakmica juniora...

Radolović pokazao kako izgleda kad delegat drži do sebe – utakmica juniora Žminj-Funtana nije odigrana!

Iako smo mislili da smo završili s temom juniora, čini se da je ona ove sezone nepresušna u Istri. Naime, danas se, samo i isključivo zbog delegata te utakmice, nije odigrala utakmica Žminj-Funtana. Gosti su stigli u Žminj s osam igrača, ali to je (naj)manji problem.

Spomenuli smo delegata, a radi se o Aljoši Radoloviću koji je još jednom pokazao zbog čega je među najviše rangiranim istarskim delegatima. Naime, taj slijedi pravila koja je netko napisao. A ona kažu kako utakmica ne može početi bez licenciranog trenera na klupi.

Funtanjani ga ovaj put, kao vjerojatno i mnogo puta dosad, nisu imali, pa je jedan od najkvalitetnijih delegata u Istri danas ustvrdio:

„Svi igrači upisani u zapisnik o utakmici imali su pravo nastupa jer ih je Comet sustav prihvatio vezano za liječničke preglede. Gostujuća momčad doputovala je sa osam igrača i bez sportskih knjižica igrača (ostali u službenim prostorijama kluba – izjava predstavnika kluba gosta), pa je identifikacija svih upisanih igrača napravljena putem osobnih iskaznica. Kod domaćina igrač sa br.15 u nastavku piše SLP. Prije početka utakmice izvršena je identifikacija igrača i službenih osoba, prilikom identifikacije utvrđeno je da gostujuća momčad nije imala službenog licenciranog trenera te se je sačekalo do 10:15. U to vrijeme nije se pojavio na utakmici niti jedan službeni licencirani trener gostujuće momčadi, te se utakmica nije odigrala. Zapisnik završen u 10:22.“

Inače, Funtana, koja igra Prvu ŽNL, u klubu trenutno ima tri licencirana trenera – Đankarla Milokanovića (seniori), Marko Žiković (juniori) i Aleksandar Starčić (U11). Nemamo nikakvu potvrdu, ali gotovo smo sigurni kako nijedan od tih nije trener tih momčadi, a evo, uskoro je prosinac pred vratima, a ništa se loše Funtanjanima nije dogodilo. Delegati dozvoljavaju, povjerenik Prodan podržava, a disciplinska komisija samo kad više nema izlaza.

Iz ove priče mnogo ljudi se treba sramiti svojih postupaka, ali da ovaj tekst završimo u pozitivnom tonu – istarskom nogometu želimo što više ‘Radolovića’.