Home Nogomet Prijateljske Slavlje danas jako dobrih Labinjana u susretu protiv Pazinke

Slavlje danas jako dobrih Labinjana u susretu protiv Pazinke

Dobar, zanimljiv i dinamičan pripremni ogled odigrali su danas na Zelenicama nogometaši Rudar Trans Eura i Pazinke Pazin. Iako obje momčadi lišene usluga određenih prvotimaca ono što su prikazali može zadovoljiti obje stručne strane.

Labinjani su bili nešto dominantniji pa su već u 10. minuti stigli u vodstvo. Golja je odličnom loptom pronašao pravovremeno utrčalog Juričića koji je uhvatio Denića na krivoj nozi, zaobišao ga i poentirao za 1:0.

Nakon pola sata igra vratili su se Pazinjani u susret. Mihael Slivar je uputio odličan centaršut s lijevog boka, a Anteo Nikles neobranjivo pogodio Dizdarov donji lijevi kut.

No, ipak, prije odlaska na odmor nova suradnja Juričića i Golje donijela je novo vodstvo domaćina. Danas zaista i više nego raspoloženi Paolo Juričić milimetarski izbacuje točnu loptu za Golju koji izlazi ispred Denića i neumoljivo pogađa za 2:1.

U nastavku gledali smo izjednačen susret u kojemu je Rudar sačuvao svoju prednost, dok pokušaji Pazinke i nisu bili najučinkovitiji. Dvadeset minuta prije kraja susreta Karić je uputio centaršut sa desne strane, a agilni Rudan odlično se snašao u srcu šesnaesterca i prebacuje Mendikovića za konačnih 3:1.


LABIN – Stadion Zelenice – PRIPREMNI OGLED – SUDAC: Darko Gubeljić (Labin), POMOĆNICI: Elvis Brečević i Karlo Terković (Labin)

RUDAR TRANS EURO – PAZINKA PAZIN 3:1 (2:1)

Strijelci: 1:0 Juričić 10’, 1:1 Nikles 31’, 2:1 Golja 44’, 3:1 Rudan 70’

RUDAR TRANS EURO: Dizdar, Karić, Načinović A., Božičević, Hrvat, Boucaux, Floridan, Golja, Stepčić, Juričić, Rudan

još su igrali: Blažina, Dadić, Fonović, Načinović M.

Trener: Roberto Paliska

PAZINKA PAZIN: Denić, Žgomba, Rojnić, Matika, Slivar, Pavat E., Rabar, Erik, Nikles, Pavat N., Ferenac

još su igrali: Mendiković, Ožanić, Šaina, Babić, Pauletić J., Pauletić L.

Trener: Elvis Brajković