Home Arhiva Raspudić: Ne znamo što nas čeka u Osijeku

Raspudić: Ne znamo što nas čeka u Osijeku

U prva dva kola pulske rukometašice upisale su pobjedu i remi, nakon čega je, vjerojatno zbog rasporeda, uslijedilo pet uvjerljivih poraza. Sada odlaze na dalek put u Slavoniju, u Osijek.

  

[1]

 

Osječanke su na samom dnu, osvojivši samo bod u premijernih šest kola, onaj u Pločama kod Dalmatinke. Izdvajati neku od cura koje igraju u osječkom prvoligašu nema prevelikog smisla, dosad se nijedna nije previše istaknula.

 

Iza Puljanki je poraz protiv evidentno bolje momčadi: „Utakmica protiv Sesveta je bila teška, oni su bili veliki favoriti. Mi smo napravile jako puno grešaka koje su nas koštale poraza te se nadam da nam se to neće dešavati u nastavku sezone“, kazala je Katarina Raspudić, koja je dosad deset puta tresla prvoligaške mreže protivnika.

 

„Ne znamo ništa o protivnicama iz Osijeka, osim golmanice Ane Banović koja je bila igrač našeg kluba dok nije otišla na fakultet. Bodovno su ispod nas, ali ne možemo ništa unaprijed govoriti, jer ne znamo što će nas tamo dočekati. Ne smijemo ih podcijeniti i sigurna sam da ćemo dati sve od sebe i potruditi se s bodovima vratiti u Pulu. Već smo počele biti gladne pobjede“, kaže Raspudić za kraj.

 


PRVA HŽRL – 7.KOLO

OSIJEK

SD Zrinjevac

05.11.2016 / 18:00

ŽRK OSIJEK

-:-

ŽRK ARENA

PRVI SUDAC

DRUGI SUDAC

NADZORNIK

 

Irena PAHOR

Sanja TRBOVIĆ

Milan EMANOVIĆ

 

Rijeka

Rijeka

Sesvete

 

               

 

[2]