Home Nogomet Prva ŽNL Istra Raymond Dobrić za petu pobjedu Rapčana u prvenstvu

Raymond Dobrić za petu pobjedu Rapčana u prvenstvu

SHARE

Da je netko ljetos rekao kako će Rabac nakon 12 kola imati 16 osvojenih bodova i biti deveta momčad Prve ŽNL, vjerojatno bi netko autoru te izjave predložio kakvo testiranje. No, Rapčani su posložena i organizirana momčad, a to su pokazali i danas protiv kompletnog Vrsara.

Vrsarani su imali posjed lopte, ali nisu uspijevali stvoriti matne situacije pred golom Radočaja, dok su se domaći orijentirali na čvrsti blok i opasne izlaske u (polu)kontre. Jedna takva se dogodila u 73. minuti kad Nino Belušić ‘krade’ jednu loptu i gura u ‘zicer’ Raymonda Dobrića, ali Mihalic odbija u korner.

Tri minute kasnije Vrsarani vraćaju povratnu loptu svom vrataru, a još uvijek svježi i rastrčani Dobrić stiže blokirati ‘ispucavanje’ gostujućeg vratara te se lopta zakoprcala u mrežu za 1:0. Pokazalo se kako je to bio konačni rezultat ove ne previše sadržajne utakmice, ali za Rapčane ekstremno važne.


RABAC – Igralište Mestalla – 1. ŽNL – 12. kolo – SUDAC: Mateo Čalić (Marčana), POMOĆNICI: Dragan Kukić (Pula) i Robert Ilić (Potpićan)

RABAC – VRSAR 1:0 (0:0)

Žuti kartoni: Munjas, Vlačić, Belušić, Vidas, Dobrić (Rabac) Naumov (Vrsar)

Strijelci: 1:0 Dobrić 76′

RABAC: Radočaj, Santaleza (68. Džinić), Uhač, Božičević, Lazarić (77. Belo), Vidas (89. Golja), Perak, Munjas, Vlačić (59. Belušić), Biočić, Stepčić (68. Dobrić)

Trener: Vedran Kovačević

VRSAR: Mihalic, Bonaca, Čehić (46. Dekleva D.), Zdrilić, Naumov, Pavišić (70. Hrvatin), Matošević, Buković, Koraca, Fonović, Pršurić

Trener: Gverino Zović