Home ISTRA Nogomet Razlaz Rudara i Luke Miškulina

Razlaz Rudara i Luke Miškulina

Nogometašima Rudar Trans Eura danas na Krku neće nedostajati samo Načinović i Kurtić već i mladi veznjak Luka Miškulin. On je prije sinoćnjeg treninga viber porukom obavijestio trenera Zorana Škerjanca da ne može doći na trening radi povećanih privatnih poslova, ali da je spreman ići danas na Krk. Trener Rudara mu se zahvalio na ponudi i poručio da ne treba dolazi na autobus za otok.

No, tu priči nije kraj. O čemu se radi donekle nam je pojasnio predsjednik Rudar Trans Eura Remzo Zalihić: “Primjetno je bilo da se Miškulin, svojom vizijom igre, ne uklapa u koncepciju Zorana Škerjanca. Naravno da je trener dobio punu podršku jer radi pošteno, principijelan je i pravedan, a što je najvažnije puno više zna o nogometu od svih naših nogometaša, pa mislim da bi se oni trebali njemu prilagoditi i slušati ga, a ne on njima. Miškulin je u Vinkovcima zamijenjen već nakon prvog poluvremena, što govori u prilog tome. – naglašava Remzo Zalihić, predsjednik Kluba, pa nastavlja..

“On ima svoju verziju, prema kojoj je jako poslovno preopterećen u privatnoj tvrtki zbog zdravstvenog stanja oca, pa mu je teško usklađivati obveze na višem sportskom nivou, a posao mu je prioritet. Rekao mi je da bi nogomet eventualno mogao nastaviti igrati negdje u županijskom rangu gdje su zahtjevi i obveze manji.

Mogu ga na neki način i razumjeti, pa sam mu rekao da vrati opremu, i obećao da ćemo mu izaći u susret i izdati istupnicu za bilo kojeg županijskog ligaša koji ga angažira. Vrlo brzo ćemo angažirati adekvatnu zamjenu, za „kvotu 21“. Ime i kontakt već imamo, a mislim da će sve biti zgotovljeno do sredine idućeg tjedna. Taj igrač je u punom treningu tako da neće biti problema oko njegovog uključenja u momčad.

Danas će na Krku u „kvoti 21“, uz vratara Macana, igrati Malkić i Juričić, koji su, tako i tako, budućnost kluba i igraju cijelo ljeto, pa nema mjesta panici. Zbog naizgled bezazlenog propusta, za primjer ostalima, na Krku će na tribine i pričuvni vratar Blažina, a mladi Basanić na klupu. Reda mora biti, ako Stepčić, Rudan, Načinović i ostali stariji poštuju klub i svoje obaveze, morati će se i mlađi tome naučiti”, zaključio je predsjednik Rudar Trans Eura.

Previous articleLabinjani desetkovani na Krku, potpisao Amerikanac Chase Van Wey
Next articleKapetan Antonio Maurić otkinuo bod Dugopolju