Home Nogomet Ostalo REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA | NK Vodnjan se sprema za monografiju, godina završena...

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA | NK Vodnjan se sprema za monografiju, godina završena u plusu

Dok se neki „skrivaju“ i niti ne objave, NK Vodnjan jasno je obznanio kako je imao redovnu godišnju Skupštinu. Nominalno, najvažnija stvar koju treba spomenuti je želja da se povodom stogodišnjice kluba izda monografija.

Također, željeli bi Vodnjanci da Grad Vodnjan dozvoli nazivanje gradskog stadiona po nogometnoj legendi tog grada te da nosi ime „Guido Vodopija“. To je vjerojatno najvažnije što se čulo minulog petka na Skupštini, naravno uz izvješća o radu i financijama.

Izvršni odbor kluba je ranije prihvatio inicijativu tajnika Ante Babića da se počnu svi zajedno pripremati za stotu obiljetnicu kluba te da se tim povodom izda monografija NK Vodnjan.

Željko Džijan predsjednik je postao u ožujku 2022. godine pa je od tog perioda i prezentirao izvješće o radu. Rekao je kako je klub preuzeo u trenucima kada je nedostajalo seniora, a kako danas glavni trener Zoran Peruško kojeg je posebno pohvalio može računati na 30 momaka koji su također dobili velike pohvale od predsjednika.

Predsjednik Džijan obznanio je i to kako u NK Vodnjan trenutno nema nikakvih problema po pitanju brojnosti u nijednoj od četiri omladinske selekcije, a za naredni period istaknuo je želju da seniori izbore Prvu ŽNL, ali bez imperativa.

Financijsku situaciju prezentirao je tajnik Anto Babić koji je otkrio kako su prihodi za prošlu godinu iznosili 388 tisuća kuna, a da se financijsku godinu završilo s pozitivnim viškom od oko 1400 kuna.

Obzirom na poskupljenja i inflacije, u klubu se nadaju kako će gradski oci imati razumijevanja za situaciju te da će im pomoći u sufinanciranju proračuna koji bi trebao biti oko 52 tisuće eura, od čega će klub putem svojih sponzora, članarina i inih prihoda iznaći deset tisuća eura.