Home ISTRA Jedrenje REGATA LABINSKA REPUBLIKA | Nova sportsko-glazbena fešta u Rapcu

REGATA LABINSKA REPUBLIKA | Nova sportsko-glazbena fešta u Rapcu

Već tradicionalna, četrnaesta Regata Labinska republika održat će se u rabačkom akvatoriju u subotu 18. svibnja 2019. Predviđen je jedan navigacijski plov na ruti od Rapca do Plomina i Sv. Marine.

Na rabačkoj rivi, regatu će popratiti i bogati sportsko-zabavni program, koji će se zaključiti koncertom Jailbreak Guns n’ Roses real tribute banda u večernjim satima.

Start Regate Labinske republike predviđen je u 11:00 sati kada će posade krenuti na navigacijsko jedrenje na ruti Rabac – Plomin – Rabac – Sv. Marina – Rabac. Po prvi put će na regati sudjelovati i jedrilice klase Seascape, koje će svojom spektakularnom pojavom još dodatno ovjekovječiti ovu veličanstvenu sportsku menifestaciju u rabačkom akvatoriju.

Po završetku regate uslijedit će proglašenje pobjednika u šatoru na rabačkoj rivi te zabavni program do ranih jutarnjih sati. S početkom u 16:00 sati na repertoaru je program Labin Zdravi Grad, a potom će rabačku rivu uzdrmati plesni studio Move me i Il Movimento u plesnim ritmovima zumbe. Nastup rock grupe Jailbreak predviđen je u 22:00 sata.

Jedrilčarski klub Kvarner iz Rapca vas, kao organizator, i ove godine poziva da, uz puno dobre zabave i povoljan vjetar, popratite ovogodišnji veličanstveni spektakl. Generalni sponzori regate su već dugogodišnji sponzor Valamar Riviera d.d. te Stanić d.o.o.

Valamar Riviera d.d., inače, već dugi niz godina, zajedno s Jedriličarskim klubom Kvarner sudjeluje u realizaciji ove vrijedne manifestacije, koja je prepoznata kao na lokalnoj razini, tako i u regionalnim razmjerima.

„Iznimno nas veseli što smo dio ovog vrijednog sportskog događanja, 14. regate Labinske Republike. Osim po vrhunskom sportskom natjecanju, ova je regata poznata i po odličnoj zabavi i omiljeno je mjesto okupljanja brojnih jedriličara Istre i Kvarnera. Dugogodišnje sudjelovanje Valamara kao partnera regate, odraz je našeg kontinuiranog ulaganja u brojna sportska događanja u svim našim destinacijama, čime obogaćujemo turističku ponudu i podižemo konkurentnost destinacija, u sezoni i izvan sezone“, rekla je Klaudija Verbanac, direktorica hotela Allegro i Miramar te dovršila:

„Rabac je prepoznat među sve brojnijim gostima kao važna destinacija za outdoor aktivnosti. Ponosni smo što je tome doprinijelo otvorenje našeg Bike Centra Rabac, koji je vodeći bike centar u Hrvatskoj s kompletnom ponudom za bicikliste, profesionalnim i rekreativnim biciklistima ili aktivnim obiteljima. Upravo su atraktivni sportski sadržaji poput ove regate od iznimne važnosti za razvoj destinacije i s ponosom nastavljamo biti dio ove vrijedne manifestacije.“

Previous articleBRING IT PROMOTIONS | Umag će i ovog ljeta ugostiti internacionalno priznate odbojkašice na pijesku
Next articleInter definitivno gurnuo Istru 1961 u kvalifikacije