Home Nogomet Mlađi uzrasti Remi Kovara protiv Sturma, Dinamo i Osijek danas igraju finale Kvarnerske Rivijere

Remi Kovara protiv Sturma, Dinamo i Osijek danas igraju finale Kvarnerske Rivijere

Kadeti Dinama i Osijeka igrat će u finalu 69. izdanja Kvarnerske rivijere, dok će Rijeka i Venezia odmjeriti snage u utakmici za treće mjesto. Dinamo i Osijek finale igraju u četvrtak od 18 sati, a Rijeka i Venezia će svoju utakmicu odigrati od 16 sati.

Utakmice se igraju u na pomoćnom igralištu u kampu HNK Rijeka, a istočni ulaz je otvoren za gledatelje. Ulaz je besplatan.

Jučer je Rudar poveo u 20. minuti protiv Sturma, golom sjajnog napadača Morena Stanića, iz Zvoneće, kako su nam čitatelji sugerirali, a onda je Sturm preokrenuo na 2:1. Konačnih 2:2 postavlja Demi Salihović prekrasnim „slobodnjakom“ u 72. minuti susreta.

STURM – RUDAR 2:2

Utakmica 3. kola Kvarnerske rivijere, skupina B: Sturm – Rudar 2:2 (1:1). Gradski stadion u Labinu. Sudac: Erik Vesel.

Strijelci: 0:1 Stanić (20′), 1:1 Brkić (33′), 2:1 Leutgeb (55′), 2:2 Salihović (72′).

Žuti kartoni: Brkić, A. Emwenghare (Sturm), Todorović, Salihović, Višković (Rudar).

STURM: Wiener-Pucher, Fazlihodžić, Kobald, Pirker (od 41′ Leutgeb), Forobosko (od 55′ Zetl), Traun (od 55′ A. Emwenghare), Ulreich, Hodl (od 41′ Suka), U. Emwenghare (od 72′ Sorg), Jauk, Brkić

RUDAR: Todorović, T. Mohorović, Movrić (od 45′ Faraguna), Golja (od 60′ I. Mohorović), Đurović (od 45′ Višković), Salihović, Banović, Terlević, Sanković, Stanić (od 75′ Mikuljan), Dermit (od 60′ Aletić).

POREDAK: Dinamo 9, Venezia 4, Sturm 2, Rudar 1 bod.

Previous articleAko Grad Labin nazove pomoćno igralište Rudara na Vinežu po Remzu Zalihiću kako i zaslužuje, pokazati će mnoge karakteristike ovog grada i lokaliteta
Next articlePROMJENE U STANOINVEST FUTSAL PULI: Mataja i Vukmir potpisali vjernost, Ramić i Osredkar otišli iz kluba