Home Nogomet Treća HNL Zapad Remi u Bujama, Tomić u četvrtoj minuti nadoknade projurio do porečkog boda

Remi u Bujama, Tomić u četvrtoj minuti nadoknade projurio do porečkog boda

Čak 28 bodova na ljestvici dijelilo je Buje i Jadran prije današnje utakmice (a i poslije ih dijeli), ali se to baš i nije vidjelo na terenu, štoviše, domaći su bili ti koji su više vremena provodili u polovici Porečana. No, Jadran se na kraju spasio poraza, a ima i onih koji će reći da je remi najrealniji ishod ovog susreta jer su i gosti imali svoje šanse.

Buježi u 61. minuti dolaze u vodstvo iz najstrože kazne koju je smireno realizirao Ivan Brečević, a treba spomenuti i kako će Jadran vjerojatno do kraja sezone morati igrati bez ozlijeđenog Igora Lepinjice koji je u posljednje vrijeme igrao sjajno i primjetno je bilo njegovo odsustvo.

No, u 87. minuti “lisac” Šuran u igru šalje iskusnog Gorana Tomića koji ima mnogo vrlina kao nogometaš, ali brzina nije jedna od njih. Međutim, u četvrtoj minuti nadoknade prošao je u punom trku pokraj svog čuvara “kao tane”, gurnuo si loptu glavom i stigao ispred bujskog vratara te ga iz drugog pokušaja matirao za veliko porečko slavlje.


BUJE – Gradski stadion – III HNL ZAPAD – 22. KOLO
SUDAC: Marin Vidulin (Kanfanar) POMOĆNI SUCI: Robi Kezele i Marko Balen (oba Rijeka)

BUJE – JADRAN 1:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 Brečević 61′-11m, 1:1 Tomić 90′

Žuti kartoni: Šoškić En., Prodan, Damijanić (Buje) Ereiz, Bernobić, Užila (Jadran)

BUJE: Ražem, Bolčević (10. Bučić), Baf, Damjanić, Krizmanić, Brečević (74. Fakin), Bartolić (67. Acquavita), Manić, Valenta, Prodan, Šoškić En.

Trener: Dalibor Višković

JADRAN: Pavlić, Ilić, Mofardin, Užila, Maružin (87. Tomić), Perković, Ivetić (64. Terlević), Dujanić (87. Videkić), Ereiz (78. Leko), Radman, Bernobić

Trener: Dalibor Šuran


TREĆA HNL ZAPAD
[jsMatchDayStat season_id=”56670″ matchday_id =”5435″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″][jsStandings id =”56669″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″ display_legend =”0″]