Home Nogomet Druga ŽNL Istra Remi u Buzetu, mreže mirovali svih 90 minuta

Remi u Buzetu, mreže mirovali svih 90 minuta

SHARE

Nogometaši Buzeta i Štinjana odigrali su danas pravu prvenstvenu utakmicu na Gradskom stadionu u gradu ‘piva i tartufa’. Susret je započeo minutom šutnje zbog preminulog bivšeg igrača Buzećana Davora Jakca, a na susretu nije bilo pogodaka.

Obje su momčadi uspjele zatvoriti prilaze svojim vratima, u čemu zasluge uz igrače sigurno imaju i iskusni stručnjaci, Dragan Mujić i Predrag Ivanović, a možemo dodati i kako su domaći imali prigovora na suđenje.

Isključen je predstavnik kluba Frančić, a domaći su tražili pogodak kad se lopta od grede odbila u tlo – Buzećani tvrde u gol, a sporna im je i jedna situacija gdje je njihov igrač u protivničkom šesnaestercu udaren laktom.

No, obzirom na broj šansi koje su danas stvorili i promašili, buzetski nogometaši ipak moraju najviše sebe kriviti za to što je ostalo početnih 0:0. Gosti su imali jednu matnu situaciju, ali ju nisu iskoristili.

Buzećani su jesen okončali na za novaka visokom petom mjestu dok su Štinjanci nakon nešto slabijeg starta i prve pobjede tek u sedmom kolu, do kraja dizali formu pa okončali, barem zasad, iznad opasne zone.


BUZET – Gradski stadion – 2. ŽNL – 13. kolo – SUDAC: Dalibor Šekuljica (Pula), POMOĆNICI: Boris Vitasović (Filipana) i Dušan Baf (Fažana)

BUZET – ŠTINJAN 0:0

Žuti kartoni: Pulić, Labinjan (Buzet) Ulemek, Licul (Štinjan)

BUZET: Matković, Labinjan, Ravnić, Jurada, Katarinčić, Majcan, Fejzić, Blažević (74. Majcan), Muminović, Fetić, Petković

Trener: Dragutin Mujić

ŠTINJAN: Rusev, Ulemek, Kršulj, Bulić, Mašeni, Ćeranić (54. Knežević), Kovač, Licul, Bakša, Omrčen, Živković

Trener: Predrag Ivanović