Home HRVATSKA I SVIJET HT Prva HNL Remi u Kranjčevićevoj

Remi u Kranjčevićevoj

SHARE

Odličan susret ponudili su večeras Lokomotiva i Hajduk u Kranjčevićevoj. Obje momčadi vrlo raspoložene za igru, unatoč činjenici da su podosta izmijenili momčad u odnosu na lanjsku sezonu.

Otvaranje same utakmice pripalo je splitskoj momčadi kada je Marko Livaja probio lijevi bok i pronašao Mlakara čiji pokušaj udarca spriječava na samoj gol liniji De Haas. Nakon pola sata odlična akcija Hajdukove desne strane. Lovrencsics je povukao, a konačni pas Mlakaru za njegov prvi službeni pogodak u dresu Hajduka podvalio je Sahiti.

Obostrano otvorenu igru u prvome dijelu zaključio je pogotkom Soldo nakon centaršuta Čokaja iz prekida sa lijeve strane.

Nije dugo trebalo u nastavku susreta da Marko Dabro upiše svoj prvi prvoligaški pogodak. Elez je loše ispucao jednu loptu, Aliyu je istu proslijedi do Dabre koji se lakoćom riješava Vuškovića i poentira za vodstvo “Lokosa”.

Uzvratio je Hajduk i vratio se u utakmicu u 55. minuti. Biuk je osvojio loptu na tridesetak metara od vratiju Santinija, poveo je prema unutra, pravovremeno uposlio Livaju koji asistira Mlakaru za njegov drugi večerašnji pogodak.

Dvadesetak minuta prije kraja susreta odlučila je klupa Hajduka da potraže sve u večerašnjem susretu pa je večeras odličnog Sahitia odmijenio Jairo, no do same završnice i “zicera” Ljubičića nije bilo velikih prigoda.