Home ISTRA Ankete REZULTATI ANKETE: Čitatelji IstraSporta dvotrećinski ne podržavaju gradonačelnika Zoričića u slučaju ‘majica’

REZULTATI ANKETE: Čitatelji IstraSporta dvotrećinski ne podržavaju gradonačelnika Zoričića u slučaju ‘majica’

Nakon utakmice Istre 1961 u kojoj je mnogo toga potvrđeno, a najviše strašljiv podatak o tome tko je najveći favorit za ispadanje iz SuperSport HNL u tekućoj sezoni (lani su nam se smijali kad smo u prvom kolu rekli kako Hrvatski Dragovoljac nema šanse), donosimo i rezultate ankete vezane uz „majicu“ i gradonačelnika Pule Filipa Zoričića.

Gradonačelnik je, podsjetimo, bez prevelike potrebe za tim, na utakmicu Istra 1961-Hajduk stigao u bijeloj majici s natpisom „sloboda navijačima“. Time, složiti će se neki, nije prekršio neko pisano pravilo ili regulu, ali isto tako, teško je opravdati takav potez koji mu ne donosi ništa nego razdor i dubiozu.

To su otprilike rekli i čitatelji IstraSporta. Njih 462, odnosno 68% ne podržava gradonačelnika u toj ideji, dok je 217 ispitanika glasalo za opciju podržavanja, odnosno 32%. Možemo tako reći da gradonačelnika Pule Filipa Zoričića u toj odluci ne podržava dvotrećinska većina čitatelja IstraSporta. Kakva nadrealna i nepotrebna situacija – za svih.

Podržavate li Filipa Zoričića u tome da obuče bijelu majicu s natpisom „Sloboda navijačima“ na utakmici Istre 1961 i Hajduka?
Previous articleBez velikih promjena u kadru kreću Fažanci
Next articleZavršni dan turnira u Selini