SHARE

Ovog se vikenda u Brtonigli održao drugi veteranski memorijalni turnir „Sandro Milić“ u spomen na prerano preminulog sportaša, kolegu i prijatelja.

Veterani Rijeke na čelu sa izbornikom Irana, Draganom Skočićem u sastavu Domjan, Božičić D., Dobrić, Ma. Mladenović, Crnovršanin, Dukić, Tomić, Ml. Mladenović, Beriša, Šumberac, Mrnjaus, Čaval, Božičić K, Grohovac, Softić i ove su godine uveličali ovaj Memorijal.

S druge strane izbornici Makin i Ružić suprostavili su Riječanima momčad u sastavu u kojemu je bilo mnogo prijatelja pokojnog Sandra, a terenom su prodefilirali  Martinović A., Martinović E., Martinović D., Šimičević, Čindrak, Paurević, Mejak, Koraca, Ružić, Barnaba, Čović, Vižintin, Milić, Uršić, Tarandek, Beaković, Valenta, Brečević, Damjanović.

Susret je završio onako kako su svi i priželjkivali. Bez pobjednika. Trostrukog strijelca Tomića i Matea Mladenovića, poništili su domaćini i to dvaput Elvis Martinović, te po jednom Elvis Čović i Emil Zubin, za konačnih 4:4.

Tihomir Matković kao glavni sudac, te Antonio i Željko Vuk kao pomoćnici doprinijeli su organizaciji i ovog Memorijala.

Sjećanje na Sandra Milića nastavljeno je do kasno u noć druženjem i evociranjem uspomena na prerano preminulog dragog prijatelja.