Home Nogomet HNK Rijeka Rijeka vratila ofenzivca koji ih je nosio do dvostruke titule – ...

Rijeka vratila ofenzivca koji ih je nosio do dvostruke titule – “Zaželio sam se nogometa”

SHARE

Franko Andrijašević vraća se u HNK Rijeka! Andrijašević će u Rijeku stići na jednogodišnju posudbu iz belgijskog Genta u čije je redove prešao nakon što je s Rijekom osvojio povijesnu dvostruku titulu.

Andrijašević je te povijesne sezone u Rijeku došao tiho, a postao je jedan od glavnih karika riječke nogometne bajke, igrač kojega su riječki navijači obožavali i kojega i dan danas vole. Slika nakon utakmice protiv Cibalije u kojoj je Rijeka potvrdila naslov, a navijači nose Franka na leđima postala je najprepoznatljivija fotografija riječkog slavlja.

„Drago mi je da se vraćam u Rijeku. Hvala upravi Rijeke, hvala svima. Nekoliko igrača u klubu poznajem, a ostale ću upoznati. Sigurno da mi je jako drago da se sve riješilo, vraćam se u grad kojeg poznajem i atmosferu u kojoj sam se sjajno osjećao. Drago mi je da ću vidjeti mnoge ljude koje sam upoznao u tom lijepom periodu i naravno navijače koji su mi ostali u lijepom sjećanju. U Rijeci sam doživio puno lijepih trenutaka, osvojio duplu krunu i jednostavno uživao…“, poručio je Franko Andrijašević iz Belgije.

Andrijašević je u dresu Rijeke odigrao 32 utakmice postigavši 18 golova, među kojima mnoge ključne pogotke. Franko nikad nije skrivao da se u Rijeci osjećao odlično, navijači i svi u klubu su ga obožavali, prije svega zbog iskrene i blage naravi, te naravno sjajnih predstava na travnjaku. Upravo zato bio je emocionalan nedavni susret u Gentu, nema osobe iz HNK Rijeka kojem Franko nije stisnuo ruku i zagrlio ga.

„Drago mi je bilo vidjeti mnoge drage ljude kada je Rijeka gostovala u Gentu. Iskreno, zaželio sam se nogometa, najbitnije mi je ponovo igrati, sretan sam i znam da ću ponovo dati sve od sebe“, zaključio je Franko Andrijašević.