Home ISTRA Stolni tenis RIM 2019 | Održano sedmo po redu otvoreno prvenstvo Pazina u stolnom...

RIM 2019 | Održano sedmo po redu otvoreno prvenstvo Pazina u stolnom tenisu

SHARE

Proteklog vikenda održano je sedmo po redu otvoreno prvenstvo Pazina “7. Summer open Cup RIM 2019” seniorsko-veteranski stolnoteniski turnir završio je u uzbudljivoj i pozitivnoj atmosferi školsko-gradske Sportske dvorane u Pazinu, nastupilo je preko 40 natjecatelja iz četiri zemlje koji su se natjecali u četiri starosne i jednoj slobodnoj kategoriji.

Od pazinskih stolnotenisača najviše su briljirali Mauro Nadišić, Miro Tončić i Alen Bakša, koji su uzeli sva tri prva mjesta u kategoriji veterana 40-50, jedinoj kategoriji u kojoj su Pazinci osvajali odličja ove godine, dok najviše su pokazali natjecatelji iz Primorsko-goranske županije, koji su osvojili desetak odličja u četiri kategorije.

Od mlađih igrača najviše je pokazao junior STK Pule petnaestogodišnji Mauro Orbanić iz Kanfanara, koji je odličnom igrom pokazao da može parirati i najiskusnijima, zamalo pobijedivši za finale kasnijeg pobjednika seniorske kategorije Vitomira Vidovića.

Turnir je završio u večernjim satima gdje su predsjednik i tajnik STK Pazin braća Goran i Kristijan Lukez odmah po završetku krenuli s dodjelom odličja za pobjednike, a nakon toga išlo se na zajedničko roštiljanje u dvorištu Teniskog kluba Pazin.

STK Pazin se zahvaljuje svim natjecateljima koji su svojim dolaskom doprinijeli ovom velikom sportskom stolnoteniskom događaju u Pazinu, a posebno Igoru Dobriću na vođenju turnira, fotografu Klaudiu Fošku, Teniskom klubu Pazin, Pazin Sportu, tvrtki Bat Print, Kamen Lukež i Valipile, te svim članovima kluba i ostalima koji su dali svoj doprinos u organizaciji.

REZULTATI:

SENIORI:

1. Vitomir Vidović
2. Zoran Turk
3. Mauro Orbanić
3. Marino Augustinović

VETERANI 40-50:

1. Mauro Nadišić
2. Miro Tončić
3. Alen Bakša
3. Mario Garić

VETERANI 50-60:

1. Robert Semion
2. Mladen Jandriček
3. Paolo Pisani
3. Davide Infantolino

VETERANI 60+:

1. Spasoje Matijević
2. Mile Maras
3. Werner Ramsch
3. Andrija Bertone

APSOLUTNA:

1. Vitomir Vidović
2. Zoran Turk
3. Spasoje Matijević
3. Robert Semion