Home Rukomet Mlađi uzrasti RK RUDAN LABIN | Sadržajan vikend mlađih kategorija

RK RUDAN LABIN | Sadržajan vikend mlađih kategorija

RK Rudan iz Labina poslao je tjedno priopćenje u kojem podsjećaju na “zauzet” vikend mlađih kategorija u trenucima kad seniorska momčad odmara zbog pauze.


Nakon uspješno odrađenog gostovanja na Zametu Kovari imaju dva tijedna pauze do slijedeće utakmice koja je na rasporedu 20. travnja. Razlog tome je reprezentativni vikend ili drugim riječima okupljanje reprezentacija i odigravanje kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo koje se održava slijedeće godine. Stoga svi klubovi u Premijer ligi ovog vikenda pauziraju dok se sve druge lige odigravaju sukladno rasporedu.

Ove subote, u sklopu 19. kola 3. HRL Zapad, druga momčad RK Rudan Labina igra u Novigradu protiv istoimenog domaćina. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani Novigrad s početkom u 19:00 sati.

U nedjelju, u sklopu 13. kola 1. HRLDA Zapad, dječaci RK Rudan Labina igraju u Čavlima, i to dvije utakmice, prvu protiv domaćina RK Čavle s početkom u 16:00 sati a drugu protiv RK Viškova u 19:00 sati.

Osim državnih liga, u subotu 13. travnja igra se 19. kolo Županijske rukometne lige između RK Rudan Labin i RK Arena Pula. U sklopu 19. kola odigrati će se dvije utakmice, prva je ona u kategoriji dječaka koja je na rasporedu u 10:00 sati, a zatim na red dolaze mlađi kadeti, u 10:50 sati.

Ovog vikenda, točnije u nedjelju 14. travnja, u Karlovcu se održava 19. Međunarodno otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2008., 2009. i 2010. godine. Rukometni klub Rudan Labin sudjeluje na turniru u kategoriji dječaka rođenih 2008. godine i mlađi te 2010. godine i mlađi.

Previous articleSutra se u Marčani igra Coca Cola Cup 2019
Next articleNS RIJEKA – KADETI | Rudar pobijedio u Fažani, a Jadran Zameta za diobu trećeg mjesta