Home Rukomet Ostalo RK Rudar Adria Oil u pripreme krenuo s pobjedom

RK Rudar Adria Oil u pripreme krenuo s pobjedom

SHARE

RK Rudar Adria Oil upisao je pobjedu u prvoj pripremnoj utakmici protiv RK Arene Pula odigranoj jučer u 20:00 sati u SC Franko Mileta u Labinu. Utakmica je završila rezultatom 32:28 za RK Rudar Adria Oil.

Kao što smo spomenuli trener Zupičić je na raspolaganju imao sve igrače osim Marina Dukića koji je u procesu rehabilitacije nakon ozljede ramena, te Bruna Ugrina koji je tek ušao u proces priprema te je u ovoj utakmici pošteđen od strane trenera.

Kovari su cijelu utakmicu držali pod kontrolom, od početka je vodstvo bilo na labinskoj strani, dok je protivnik u par navrata uspio izjednačiti rezultat i povesti „jedan razlike“, međutim više od toga dečki iz Pule nisu mogli. Mlada je to ekipa koja još uvijek puno griješi što je bilo idealno za labinsku momčad kako bi trener Zupičić mogao isprobati razne kombinacije, kako u fazi obrane tako i u napadu.

U redovima Kovara na golu je bio odličan Liridon Zena, novo pojačanje iz redova Zameta i kosovski reprezentativac, a kasnije je odlično nastavio i njegov nasljednik, mladi Luka Murselović. Dobru rolu u napadu odradio je i mladi Gabriel Vozila na lijevom krilu postigavši tri gola, Alexandar Lazar na desnom krilu s četiri gola te naravno uvijek na razini mladi Niko Franković i Mario Ratkajec, obojica s po devet pogodaka. U strijelce su se još upisali Nikola Kostić, Muhamed Ajanović i Alex Kokot s po dva pogotka te Antonio Jelušić s jednim.