Home Nogomet Ostalo Robi Fonović je večeras imenovan novim glavnim tajnikom NSŽI-a!

Robi Fonović je večeras imenovan novim glavnim tajnikom NSŽI-a!

Robi Fonović, glavni tajnik NSŽI-a

Večeras je u Puli, u prostorijama NSŽI-a imenovan novi glavni tajnik te organizacije. Od večeras je na tu funkciju izabran dosadašnji povjerenik Treće HNL Zapad i svih županijskih liga osim Treće ŽNL Sjever, Robi Fonović iz Tupljaka.

Na sastanku Izvršnog odbora bilo je osam članova, a oni su nam i javili kako je drugi protukandidat bio Paolo Prodan, aktualni administrativni tajnik NSŽI-a. Izvršni odbor je svoje poručio vrlo jasno i glasno, a pomalo je simptomatično da baš nijedan nije glasao za Fonovićevog protukandidata. Na kraju, s osam glasova „za“, Fonović je postao novi glavni tajnik.

Inače, deveti član, Marino Brgić nije bio prisutan, no, poznavajući njegov prisni odnos s Fonovićem, kao i činjenicu da potonji povremeno igrao za veteransku momčad Žminj 2000 gdje je jedan od čelnika Brgić, za pretpostaviti je kako bi i deveti član Izvršnog odbora bio suglasan s ovom odlukom.


OTIŠAO SI BRANKO, OSTAO JE PAOLO

…uvijek će se ga sjećati kancelarija s juga – Istre. Branko Ivetić odlazi u zasluženu mirovinu nakon više od desetljeća provedenog na poziciji glavnog tajnika NSŽI-a. Iako ga je IstraSport znao itekako kritizirati zbog određenih postupaka i skrivanja za hrvatske prilike enormnih primanja na račun klubova, ovim putem koristimo prigodu da gosp. Ivetiću zaželimo puno zdravih i veselih godina u mirovini.

U proteklih par mjeseci pomalo se, očekivano, povukao iz lanca odlučivanja, a njegov kolega u nekoliko je navrata zabrinuo pojedince koji su se pitali – hoćemo li plakati za Ivetićem? Na sreću, plača ne treba biti, štoviše, gotovo je sigurno da ulazak Fonovića u NSŽI znači promjena smjera te organizacije.