Home ISTRA Ostali sportovi Rovinj ima starog predsjednika, ali novu upravu

Rovinj ima starog predsjednika, ali novu upravu

SHARE

U četvrtak, 7. veljače odrađen je prvi radni sastanak novoformirane uprave NK Rovinja. Nakon što je u prosincu predsjednik kluba, David Modrušan najavio odlazak sa pozicije predsjednika, u kuloarima bliskim klubu dogodila se prava mobilizacija.

Ono što je Modrušan priželjkivao od samog početka njegovog mandata desilo se sada – u radu kluba su se uključili ljudi koji su sudjelovali u stvaranju njegove povijesti i koje su svi zaljubljenici rovinjskog nogometa priželjekivano očekivali na rukovodećim pozicijama kluba.

Radi se o ljudima koji su svoju afirmaciju u društvu stekli kao vrsni sportaši, sportski djelatnici i treneri. Dogovorno su, svi sudionici ove priče, dali podršku Modrušanu i odlučili otvoriti  novo poglavlje povijesti kluba.

Puno posla očekuje novu upravu, no, sudeći po entuzijazmu, iskustvu i stručnosti sigurni smo da će uspjeti u svojoj namjeri da klubu daju jedan novi konotat pogotovo što se tiče logističke organizacije, valorizacije potencijala omladinskog pogona i kontinuiteta u rezultatu seniorske momčadi.

Sastav uprave:

David Modrušan – Predsjednik Kluba

Milan-Mićo Stojanov – zamjenik Predsjednika Kluba

Ecio Krizmanić – Voditelj omladinskog pogona Kluba

Emil Nimčević, Elvis Prenc, Maurizio Uljanić, Nikola Brajković, Mladen Matošević, Saša Muškardin, Lučano Zgrablić, Aldo Simonelli, Denis Gržević i Silvano Marić.