Home ISTRA Futsal Rovinjska Duranka uspješno započela Liburnija futsal kup

Rovinjska Duranka uspješno započela Liburnija futsal kup

SHARE

U opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković jučer je započet Liburnija futsal kup 2022. Za nagradni fond od 17.000 kn, kojega će podijeliti tri najuspješnije momčadi, bitku su započele dvadeset i četiri haklerske družine.

U jučerašnjem danu najbolji futsal igrači u regiji nisu razočarali te su svim okupljenima pružili izvrsne i napete utakmice s mnoštvom izvrsnih poteza. Prolazak u daljnje natjecanje izborile su ekipe Los Amigos CB Bolero, Mate i prijatelji te Duranka i Pero struja Crikvenica.

Rovinjska je Duranka sa tri pogotka Maružina i jednim Perkovića svladala najprije Dynamic sa ukupnih 4:1, a nakon toga uz dva pogotka Orbanića odigrala je Perkovićeva momčad neodlučeno protiv Pero Struje iz Crikvenice i zajedno sa njima ostvarili plasman u sljedeći krug.

Turnir se nastavlja utakmicama u grupama A, F i G koje su na rasporedu danas, pa će tako, uz ostale, danas snage odmjeriti Šišansko CB Bolero protiv Fast fooda Buddys, a nakon toga i protiv Višković Automobila, dok će Grin najprije za suparnika imati Pekaru Klana, a od 21:00 sučeliti će se sa Galaktikosima iz Potpićna. Dan će svojim drugim susretom okončati potpićanci protiv Klane.

Opatija nije daleko, pa eto, uživajte još malo u pravom futsalu.