Home Nogomet Prijateljske Rudar i Draga odigrali prijateljsku utakmicu, Labinjani još jednom odali počast bivšem...

Rudar i Draga odigrali prijateljsku utakmicu, Labinjani još jednom odali počast bivšem suigraču, a debitiralo im novo krilo

Sinoć je u Labinu odigrana prijateljska utakmica između Rudara i Drage na kojoj je upriličena i mala svečanost na početku jer je donedavni igrač labinskog kluba, a danas njegove Drage, Toni Rudan, dobio zasluženi pljesak i „špalir“ bivših suigrača.

To možda i najviše govori o tome kakav je trag pustio u Labinu. O tome kakav je igrač, pokazala je i treća minuta kada je pobjegao obrani Labinjana i zabio za 0:1. Ipak, do predaha poravnali su domaći golom Roberta Dadića.

Posljednjih pola sata Kovari su „odjurili“ u pobjedu, i to na krilima hitrog pojačanja iz Trinidad i Tobaga, Mosesa, koji je izborio jedanaesterac kojeg nije realizirao Juričić, ali i postigao gol za 3:1. Ako se po jutru dan poznaje, Rudar je u njemu dobio pojačanje.

LABIN – Gradski stadion Zelenice – PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA

RUDAR – DRAGA 4:1

Strijelci: 0:1 Rudan T. 3′, 1:1 Dadić 39′, 2:1 Juričić 61′, 3:1 Moses 73′, 4:1 Stepčić 84′

RUDAR: Blažina, Mohorović T., Dadić, Načinović A., Kurtić, Bilić, Stepčić, Salihović, Moses, Juričić, Halilčević

Još su igrali: Bašić, Božičević, Vidas, Krištofić

Trener: Roberto Paliska

DRAGA: Milić, Sinožić, Kaligarić, Kinkela, Šop, Kurti K., Kurti Đ., Hajdaraj, Frolja, Rudan T., Rubinić

Još su igrali: Krnjatić, Bradičić, Antolović

Trener: Andrej Abram

Previous articleSvečano otvoren nogometni teren na Vinežu, predsjednik HNS Kustić ga otvorio, zahvalio se Glavičiću, posebno spomenuo i Zalihića
Next articleLabinski gradonačelnik Glavičić: “Pokojni Remzo je onda u svom stilu rekao: ‘E, sada je na redu Zagreb! Idemo dva puta gore i to je riješeno!'”