Home Nogomet Treća HNL Zapad Rudar ne podiže cijene ulaznica, ali ukida sve besplatne

Rudar ne podiže cijene ulaznica, ali ukida sve besplatne

SHARE

Razmatrajući značajno povećane troškove koje im je donijela III HNL Zapad, a napose ovako proširena, koji su po slobodnoj procijeni oko 250.000 kuna, a možda i više, u labinskom Rudaru su se odlučili za kompromisno rješenje. Naime, ne kane povećavati cijenu ulaznica, koja ostaje i dalje 20 kuna, ali ukidaju sve besplatne, tako da će broj prodanih ulaznica biti pouzdan pokazatelj posjete na pojedinoj utakmici.

Osim aktivnih članova seniorske momčadi i omladinskog pogona svi drugi će plaćati ulaznicu. Čak će se to odnositi i na nogometaše seniorske momčad koji su vrlo često traže karte za svoje prijatelji i rodbinu. Od sad će ih moći dobiti u neograničenom broju, ali će im, za iznos kupovine, na kraju mjeseca, biti umanjene naknade.

Plaćanja će biti oslobođeni i svi osnovnoškolci, osobe sa invaliditetom s preko 75% invalidnosti, te socijalno ugroženi s minimalnim primanjima. No, svi oni će svoje pravo može ostvariti na način da se s adekvatnim potvrdama jave u klupske urede i od tajnika zatraže svoje ulaznice.

Osim financijskog efekta glavni razlog za ovu odluku klupskog čelništva je stalni pritisak po pitanju (ne)prava na počasne i članske iskaznice. Po procjenama u odajama labinskog trećeligaša očekuje se prodaja 250 – 300 ulaznica, a ostvare li se najave da  bi dres Rudara mogao obući Kristijan Glavaš, što bi jamčilo dobre rezultate, moglo bi se prodati i još koja stotina.

Oni koji će kupiti karnete (komplet ulaznica za 9 jesenjih utakmica) raspolažu pravo na popust, i to oni koji komplet plate jednokratno moći će to ostvariti za 150 kuna, a oni koji se zabilježe za plaćanje u dva obroka za 160 kuna, i to prvi obrok do početka prvenstva, 26. kolovoza ove godine, a drugi do utakmice protiv Vrboveca koja se u okviru 9. kola igra u Labinu 07. listopada, također ove godine.