Home Rukomet Ostalo Rudar pružio solidan otpor premijerligaškom Zametu

Rudar pružio solidan otpor premijerligaškom Zametu

Rukometaši Rudara su večeras ispali iz Kupa Hrvatske regije Zapad, ali su pritom pružili ozbiljan otpor premijerligaškom Zametu. Štoviše, uspjeli su utakmicu zakomplicirati u drugom poluvremenu, ali su Riječani na kraju zasluženo slavili.

Pet golova prednosti imali su gosti na predahu, a onda u jednom trenutku pobjegli na čak 16:24. No, Labinjani se ne predaju i već u 43. smanjuju na 20:24, a deset minuta kasnije Jelušić pogađa za 26:27. Zamet nakon toga uspijevaju na krilima Zareva vratiti osjetnu prednost i pobijediti u konačnici.

Kod domaćina Anthony Jurman postigao je sedam golova, a Niko Franković zabio je šest. S druge strane, kod Zameta najbolji je bio Renato Sulić sa sedam golova iz igre, dok je Tin Tomljanović zabio isti broj, ali četiri iz sedmeraca. Labinjan u redovima Zameta, Vanja Šehić, poentirao je četiri puta.


LABIN – SC Franko Mileta – KUP HRVATSKE – REGIJA ZAPAD – II KOLO

SUCI: Robert Bernobić i Nikša Kalčić (oba Rijeka)

RUDAR – ZAMET 27:32 (14:19)

RUDAR: Murselović, Derossi 3, Bijelić, Jurman 7, Lazar, Vozila, Matošević, Dželili, Ratkajec 4, Mandić, Jelušić 2, Štingl, Kostić 3, Lukšić 2, Bučaj, Franković 6

Sedmerci: 1-2, Isključenja: 4 minute (Jurman 2, Kostić 2)

Trener: Dalibor Zupičić

ZAMET: Zena, Zarev 3, Mozetić 4, Ljevar 1, Grgurević 1, Šehić 4, Sorić, Tomljanović 7, Starčević, Car 3, Mrakovčić, Devčić 2, Sulić 7, Perkov

Sedmerci: 4/5, Isključenja: 4 minute (Šehić 2, Ljevar 2)

Trener: Valter Matošević