Home ISTRA Ostali sportovi Rudar za Kvarnersku doveo po dva igrača Istre 1961 i Opatije, ali...

Rudar za Kvarnersku doveo po dva igrača Istre 1961 i Opatije, ali je Dinamo na otvaranju očekivano bio prejak

Danas je utakmicom Rudara i Dinama započela u Labinu 69. Kvarnerska Rivijera. Rudar je svoje kadete za ovu prigodu pojačao s dva igrača Istre 1961 i dva Opatije, ali je Dinamo svejedno bio prejak, što je i bilo za očekivati.

U kasnijem susretu Venezia i Sturm su remizirali 1:1, a sutra mladi Labinjani igraju s talijanskom Veneziom. Što se tiče susreta protiv Dinama, Zagrepčani su vrlo rani poveli 0:1, a onda je Moreno Stanić, napadač Opatije na (polu)tjednoj posudbi u Labinu, poravnao na 1:1, a imali su Kovari i jedanaesterac kojeg u gol nije pretvorio Matteo Movrić.

Do kraja susreta Dinamo je dominirao sve do konačnih 1:5. U drugoj skupini Rijeka je poražena od Osijeka, a Široki Brijeg je istim rezultatom, 2:1, pobijedio slovensku Olimpiju.

RUDAR – DINAMO 1:5

Utakmica 1. kola, skupina B: Rudar – Dinamo 1:5 (1:2). Igralište NK Rudar. Sudac: Danijel Starčević.

Strijelci: 0:1 Miljak 2′, 1:1 Stanić 14′, 1:2 Sertić 27′-11m, 1:3 Sertić 45′, 1:4 Sertić 47′, 1:5 Ćutuk 64′

Previous articleVIKEND ŽENSKOG NOGOMETA | U Pazinu se organizira dvodnevni događaj za popularizaciju ženskog nogometa, prijave za djevojčice su otvorene do petka, 9. lipnja!
Next articleNK VALDEBEK DANAS SLAVI ROĐENDAN: “Nakon tri godine dolazi vrijeme za nove stvari – ulazimo u gradski proračun, nadamo se i u Drugu ŽNL!”