Home Rukomet Prva HRL Jug Rukometni klub Rudar predstavio dva nova digitalna projekta!

Rukometni klub Rudar predstavio dva nova digitalna projekta!

SHARE

Danas su u fitness dvorani, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, press konferenciju održali iz RK Rudar iz Labina. Pressica se odnosila na dva digitalna projekta koja su danas predstavljena javnosti i “puštena u digitalni promet”.

Prvi se odnosi na www.rkrudar.hr, odnosno na web stranice kluba koje imaju za cilj jačanje brenda kluba i dodatnu promociju igrača, međutim, najveći naglasak stavljen je na statistiku koja je veoma detaljna i široka. Također, fokus je trenutno na prvoj momčadi, ali plan je to proširiti i na ostale selekcije kluba.

Alen Paliska

Taj dio je za klub odradila tvrtka Piktogram 42 ispred koje je medijima projekt predstavio Alen Paliska, poznati labinski sportski djelatnik. Drugi predstavljeni projekt naziva se Budi Kovar TV i ustvari je već u naslovu sve jasno. Biti će to “televizija koja to nije” rukometnog kluba, a dvije glavne značajke su “on-air” i “on-demand”.

U principu, prvi dio se odnosi na prijenose utakmica i sadržaje od posebnog značaja po unaprijed definiranom rasporedu, a drugi dio na pregled svih sadržaja na zahtjev korisnika, možemo to i nazvati “Netflix rukometnog kluba Rudar”. Realizaciju tog projekta napravila je tvrtka TTA Custom Software Development, a sponzor projekta je žminjska tvrtka Rudan.

Na kraju press konferencije, iz RK Rudar su zamolili za donaciju kolegama iz Petrinje